Правителството може да се разпадне, защото конструкцията е изключително крехка. Това

...
Правителството може да се разпадне, защото конструкцията е изключително крехка. Това
Коментари Харесай

Радан Кънев: Конструкцията е крехка и правителството може да се разпадне

Правителството може да се разпадне, защото конструкцията е извънредно нежна. Това сподели пред БТВ Радан Кънев.
Прочетете още
„ Правителството няма да се разпадне поради някакви реплики. Въпросът е дали може да се разпадне поради политически решения. Не можем да кажем дали това държавно управление ще работи, тъй като то беше определена с извънредно комплицирана и необикновена формула. То обаче има доста ясно задания “, разясни той. 

Радан Кънев напомни, че има ясно написана законодателна стратегия от двете съществени политически сили в България. Според него няма проблем в неналичието на публично съдружно съглашение, в случай че те се придържат към законодателната стратегия.

„ Има болшинство, което се е споразумяло за изключително значими закони – за страната ни, за стопанската система ни, за правораздаването ни. Докато тези закони биват одобрявани от това болшинство би следвало да работи и държавното управление “, добави той.

Радан Кънев е безапелационен, че страната ни има потребност от интервал на непоклатимост, с цел да се реализиран краткосрочните цели – като влизането в Шенген и в еврозоната.

„ Аз бих погледнал и малко по-стратегически. България има значими стопански задачи и доста значими стопански благоприятни условия. Това, което никой не споделя през последните години е, че българската промишленост – производството и износа, се развива извънредно динамично “, добави още той.
 
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР